Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino81g274kcal18.5g42.7g3g4.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 101g147kcal14.7g17.7g0.9g3.9g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g138kcal3.8g4g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 87g90kcal3g15.7g0.9g2.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl100g90kcal16g2.5g2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g7.5g62kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g1783kcal127.2g170.4g65g24.2g
Valittu annoskoko606g892kcal63.6g85.2g32.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna303g446kcal31.8g42.6g16.3g6.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347