Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino901g3063kcal207.2g477.5g33.3g54.1g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1125g1647kcal165g198.4g9.9g43.7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1399g1539kcal42g44.8g139.9g0g
Kananmuna kuoreton 616g878kcal76.9g1.8g63.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 974g1005kcal33.6g175.2g10.3g28.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl1119g1007kcal179.1g28g22.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g84g688kcal0g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13552g19956kcal1422.2g1905.2g727.8g271g
Valittu annoskoko6776g9978kcal711.1g952.6g363.9g135.5g
Annoskoko puolitettuna3388g4989kcal355.6g476.3g182g67.8g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347