Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1030g3501kcal236.8g545.7g38.1g61.8g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1285g1883kcal188.6g226.7g11.3g50g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1599g1759kcal48g51.2g159.9g0g
Kananmuna kuoreton 703g1003kcal87.9g2.1g72.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1113g1148kcal38.4g200.3g11.8g32.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl1279g1151kcal204.6g32g25.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g96g787kcal0g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15488g22807kcal1625.2g2177.4g832g310g
Valittu annoskoko7744g11404kcal812.6g1088.7g416g155g
Annoskoko puolitettuna3872g5702kcal406.3g544.4g208g77.5g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347