Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino113g383kcal25.9g59.7g4.2g6.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 141g206kcal20.6g24.8g1.2g5.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g175g192kcal5.2g5.6g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 122g126kcal4.2g21.9g1.3g3.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl140g126kcal22.4g3.5g2.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g11g86kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1694g2494kcal177.6g238.2g91g34g
Valittu annoskoko847g1247kcal88.8g119.1g45.5g17g
Annoskoko puolitettuna424g624kcal44.4g59.6g22.8g8.5g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347