Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1158g3938kcal266.4g613.9g42.9g69.5g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.4g34.5g1.4g12.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1446g2118kcal212.1g255.1g12.7g56.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1799g1978kcal54g57.6g179.9g0g
Kananmuna kuoreton 791g1129kcal98.9g2.4g81.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1252g1292kcal43.2g225.3g13.3g36.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl1439g1295kcal230.2g36g28.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g108g885kcal0g0g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g25658kcal1828.4g2449.6g936g348.4g
Valittu annoskoko8712g12829kcal914.2g1224.8g468g174.2g
Annoskoko puolitettuna4356g6415kcal457.1g612.4g234g87.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347