Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino129g438kcal29.6g68.2g4.8g7.7g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 161g235kcal23.6g28.3g1.4g6.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g200g220kcal6g6.4g20g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 139g144kcal4.8g25g1.5g4g
Raejuusto, Milbona, Lidl160g144kcal25.6g4g3.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g12g98kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1936g2851kcal203.2g272g104.2g38.6g
Valittu annoskoko968g1425kcal101.6g136g52.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna484g713kcal50.8g68g26.1g9.7g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347