Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1287g4376kcal296g682.1g47.6g77.2g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1607g2354kcal235.7g283.4g14.1g62.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1998g2198kcal60g63.9g199.8g0g
Kananmuna kuoreton 879g1254kcal109.9g2.6g90.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1391g1435kcal48g250.4g14.7g40.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl1599g1439kcal255.8g40g32g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g120g983kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g28509kcal2031.6g2721.6g1039.6g387.2g
Valittu annoskoko9680g14255kcal1015.8g1360.8g519.8g193.6g
Annoskoko puolitettuna4840g7127kcal507.9g680.4g259.9g96.8g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347