Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1288g4379kcal296.2g682.6g47.7g77.3g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1608g2355kcal235.9g283.7g14.2g62.6g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2000g2200kcal60g64g200g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1392g1436kcal48g250.6g14.8g40.4g
Raejuusto, Milbona, Lidl1600g1440kcal256g40g32g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g120g984kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g28532kcal2033g2723.8g1041g387.8g
Valittu annoskoko9688g14266kcal1016.5g1361.9g520.5g193.9g
Annoskoko puolitettuna4844g7133kcal508.3g681g260.3g97g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347