Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g334g467kcal53.4g11.7g22.4g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g83g271kcal20g40.9g0.8g10g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 100g319kcal24.4g45.7g1.9g8.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100g103kcal3.5g18g1.1g2.9g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g20g67kcal1.5g13.9g0.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g2463kcal206g262g53.4g46.4g
Valittu annoskoko654g1231kcal103g131g26.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna327g616kcal51.5g65.5g13.4g11.6g
Arvot/100g100g188kcal15.7g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813