Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g500g700kcal80g17.5g33.5g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g125g406kcal30g61.2g1.2g15g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150g478kcal36.6g68.5g2.8g13.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.3g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g30g100kcal2.3g20.8g0.8g1.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g3690kcal308.8g392.4g79.8g69.2g
Valittu annoskoko980g1845kcal154.4g196.2g39.9g34.6g
Annoskoko puolitettuna490g923kcal77.2g98.1g20g17.3g
Arvot/100g100g188kcal15.8g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813