Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g501g701kcal80.1g17.5g33.5g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g125g407kcal30g61.3g1.3g15g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150g478kcal36.6g68.6g2.9g13.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.4g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g30g100kcal2.3g20.8g0.8g1.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g3694kcal309g392.8g80.4g69.6g
Valittu annoskoko981g1847kcal154.5g196.4g40.2g34.8g
Annoskoko puolitettuna491g924kcal77.3g98.2g20.1g17.4g
Arvot/100g100g188kcal15.7g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813