Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g562g96kcal10.7g11.8g1.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g250g849kcal5g7.5g87.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g199g774kcal57.6g4g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g3437kcal146.6g46.6g292.2g0g
Valittu annoskoko1010g1719kcal73.3g23.3g146.1g0g
Annoskoko puolitettuna505g859kcal36.7g11.7g73.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931