Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g674g115kcal12.8g14.2g1.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1019kcal6g9g104.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g238g929kcal69.1g4.8g69.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g4125kcal175.8g56g350.6g0g
Valittu annoskoko1212g2062kcal87.9g28g175.3g0g
Annoskoko puolitettuna606g1031kcal44g14g87.7g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931