Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g787g134kcal14.9g16.5g1.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g350g1189kcal7g10.5g122.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g278g1084kcal80.6g5.6g80.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g4812kcal205g65.2g409g0g
Valittu annoskoko1414g2406kcal102.5g32.6g204.5g0g
Annoskoko puolitettuna707g1203kcal51.3g16.3g102.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931