Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g899g153kcal17.1g18.9g1.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1358kcal8g12g139.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g318g1239kcal92.1g6.4g92.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g5500kcal234.4g74.6g467.4g0g
Valittu annoskoko1616g2750kcal117.2g37.3g233.7g0g
Annoskoko puolitettuna808g1375kcal58.6g18.7g116.9g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931