Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1011g172kcal19.2g21.2g2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g449g1528kcal9g13.5g157.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g357g1394kcal103.6g7.1g103.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g6187kcal263.6g83.6g525.8g0g
Valittu annoskoko1818g3094kcal131.8g41.8g262.9g0g
Annoskoko puolitettuna909g1547kcal65.9g20.9g131.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931