Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1124g191kcal21.3g23.6g2.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g499g1698kcal10g15g174.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g397g1548kcal115.1g7.9g115.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g6874kcal292.8g93g584.2g0g
Valittu annoskoko2020g3437kcal146.4g46.5g292.1g0g
Annoskoko puolitettuna1010g1719kcal73.2g23.3g146.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931