Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g337g57kcal6.4g7.1g0.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g509kcal3g4.5g52.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g119g465kcal34.5g2.4g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g2062kcal87.8g28g175.2g0g
Valittu annoskoko606g1031kcal43.9g14g87.6g0g
Annoskoko puolitettuna303g516kcal22g7g43.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931