Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g449g76kcal8.5g9.4g0.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g679kcal4g6g69.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g159g619kcal46.1g3.2g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g2750kcal117.2g37.2g233.8g0g
Valittu annoskoko808g1375kcal58.6g18.6g116.9g0g
Annoskoko puolitettuna404g688kcal29.3g9.3g58.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931