Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka22g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g350g525kcal66.5g0g30.8g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.6g0.6g0.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka26g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g100kcal3.4g20.2g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2037g1700kcal145.8g67.6g100.2g6.6g
Valittu annoskoko1019g850kcal72.9g33.8g50.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna509g425kcal36.5g16.9g25.1g1.7g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026