Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka28g203kcal0.3g0.3g22.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g450g675kcal85.5g0g39.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Tomaattipyree, Pirkka79g65kcal2.7g15g0.8g0.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka34g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g26g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2619g2186kcal187.8g87.4g128.8g8.4g
Valittu annoskoko1310g1093kcal93.9g43.7g64.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna655g547kcal47g21.9g32.2g2.1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026