Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g50g75kcal9.5g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g243kcal20.8g9.8g14.4g1g
Valittu annoskoko146g121kcal10.4g4.9g7.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna73g61kcal5.2g2.5g3.6g0.3g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026