Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka31g225kcal0.3g0.3g25g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g500g750kcal95g0g44g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka38g9kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g142kcal4.9g28.8g0.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2910g2429kcal208.4g96.6g143.2g9.4g
Valittu annoskoko1455g1215kcal104.2g48.3g71.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna728g607kcal52.1g24.2g35.8g2.4g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026