Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g600g900kcal114g0g52.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka45g11kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.9g34.6g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g2915kcal250.4g116.4g171.8g11.4g
Valittu annoskoko1746g1457kcal125.2g58.2g85.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna873g729kcal62.6g29.1g43g2.9g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026