Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka44g315kcal0.4g0.4g35g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g700g1050kcal133g0g61.6g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Tomaattipyree, Pirkka123g101kcal4.2g23.3g1.2g1.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka53g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g199kcal6.8g40.4g1.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4074g3400kcal291.8g135.6g200.2g13g
Valittu annoskoko2037g1700kcal145.9g67.8g100.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna1019g850kcal73g33.9g50.1g3.3g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026