Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g800g1200kcal152g0g70.4g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.2g1.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g3886kcal333.6g155.2g228.8g15g
Valittu annoskoko2328g1943kcal166.8g77.6g114.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna1164g972kcal83.4g38.8g57.2g3.8g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026