Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka56g405kcal0.6g0.6g45g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g900g1350kcal171g0g79.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Tomaattipyree, Pirkka158g129kcal5.4g29.9g1.6g1.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g256kcal8.8g51.9g1.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5238g4372kcal375.4g174.4g257.6g17g
Valittu annoskoko2619g2186kcal187.7g87.2g128.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna1310g1093kcal93.9g43.6g64.4g4.3g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026