Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g100g150kcal19g0g8.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g486kcal41.8g19.4g28.6g1.8g
Valittu annoskoko291g243kcal20.9g9.7g14.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna146g122kcal10.5g4.9g7.2g0.5g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026