Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka63g450kcal0.6g0.6g50g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g1000g1500kcal190g0g88g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Tomaattipyree, Pirkka175g144kcal6g33.3g1.8g1.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.8g57.7g1.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5820g4858kcal417.2g193.8g286.2g18.6g
Valittu annoskoko2910g2429kcal208.6g96.9g143.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna1455g1214kcal104.3g48.5g71.6g4.7g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026