Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g1200g1800kcal228g0g105.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.9g2.1g2.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai98g341kcal11.7g69.2g2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g5829kcal500.4g232.4g343.4g22.4g
Valittu annoskoko3492g2915kcal250.2g116.2g171.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna1746g1457kcal125.1g58.1g85.9g5.6g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026