Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka88g630kcal0.9g0.9g70g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g1400g2100kcal266g0g123.2g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Tomaattipyree, Pirkka245g201kcal8.3g46.6g2.5g2.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka105g26kcal0.9g4.8g0.4g2g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g398kcal13.7g80.8g2.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8148g6801kcal583.8g271.4g400.6g26.2g
Valittu annoskoko4074g3400kcal291.9g135.7g200.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna2037g1700kcal146g67.9g100.2g6.6g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026