Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g150g225kcal28.5g0g13.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g729kcal62.6g29.2g43g3g
Valittu annoskoko437g364kcal31.3g14.6g21.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna218g182kcal15.7g7.3g10.8g0.8g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026