Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka100g720kcal1g1g80g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g1600g2400kcal304g0g140.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka120g30kcal1.1g5.5g0.5g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g7772kcal667.2g309.8g457.8g30g
Valittu annoskoko4656g3886kcal333.6g154.9g228.9g15g
Annoskoko puolitettuna2328g1943kcal166.8g77.5g114.5g7.5g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026