Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka113g810kcal1.1g1.1g90g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g1800g2700kcal342g0g158.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Tomaattipyree, Pirkka315g258kcal10.7g59.9g3.2g3.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka135g34kcal1.2g6.2g0.5g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai146g512kcal17.6g103.8g3.1g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10476g8744kcal750.6g348.6g515g33.8g
Valittu annoskoko5238g4372kcal375.3g174.3g257.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna2619g2186kcal187.7g87.2g128.8g8.5g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026