Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g200g300kcal38g0g17.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal2g11.5g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g972kcal83.4g38.8g57.4g3.8g
Valittu annoskoko582g486kcal41.7g19.4g28.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna291g243kcal20.9g9.7g14.4g1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026