Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka125g900kcal1.3g1.3g100g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g2000g3000kcal380g0g176g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Tomaattipyree, Pirkka350g287kcal11.9g66.5g3.5g3.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka150g38kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g569kcal19.5g115.4g3.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11640g9715kcal834.2g387.6g572.2g37.6g
Valittu annoskoko5820g4858kcal417.1g193.8g286.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna2910g2429kcal208.6g96.9g143.1g9.4g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026