Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka16g113kcal0.2g0.2g12.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g250g375kcal47.5g0g22g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1455g1214kcal104.4g48.6g71.4g4.6g
Valittu annoskoko728g607kcal52.2g24.3g35.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna364g304kcal26.1g12.2g17.9g1.2g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026