Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g300g450kcal57g0g26.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka23g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.3g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g1457kcal125g58.2g85.8g5.4g
Valittu annoskoko873g729kcal62.5g29.1g42.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna437g364kcal31.3g14.6g21.5g1.4g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026