Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 25g38kcal0.6g2.5g2.8g0g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g147kcal6.6g9.6g8.8g3g
Valittu annoskoko109g73kcal3.3g4.8g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna55g37kcal1.7g2.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g67kcal3g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233