Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original22g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Kermaviilikastike 299g450kcal7.3g29.6g33.2g0g
Tilli, tuore 75g22kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Kaali, valkokaali747g158kcal9g25.4g1.5g15.7g
Kananmuna, keitetty 164g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g1761kcal81.2g116g105.8g36g
Valittu annoskoko1308g881kcal40.6g58g52.9g18g
Annoskoko puolitettuna654g440kcal20.3g29g26.5g9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233