Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original26g18kcal1g2.1g0.8g0.8g
Kermaviilikastike 349g525kcal8.5g34.6g38.7g0g
Tilli, tuore 87g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Kaali, valkokaali872g184kcal10.5g29.6g1.7g18.3g
Kananmuna, keitetty 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g2055kcal94.4g135.4g123.2g41.8g
Valittu annoskoko1526g1027kcal47.2g67.7g61.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna763g514kcal23.6g33.9g30.8g10.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233