Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original2.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 37g56kcal0.9g3.7g4.1g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali93g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g220kcal10g14.6g13.2g4.6g
Valittu annoskoko164g110kcal5g7.3g6.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna82g55kcal2.5g3.7g3.3g1.2g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.5g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233