Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Kermaviilikastike 399g600kcal9.7g39.5g44.2g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Kaali, valkokaali997g210kcal12g33.9g2g20.9g
Kananmuna, keitetty 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g2348kcal108g154.8g140.8g47.8g
Valittu annoskoko1744g1174kcal54g77.4g70.4g23.9g
Annoskoko puolitettuna872g587kcal27g38.7g35.2g12g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233