Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original34g24kcal1.3g2.7g1g1g
Kermaviilikastike 449g675kcal10.9g44.4g49.7g0g
Tilli, tuore 112g34kcal4.1g1g0.9g2.4g
Kaali, valkokaali1121g237kcal13.5g38.1g2.2g23.5g
Kananmuna, keitetty 247g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g2641kcal121.2g173.8g158.2g53.8g
Valittu annoskoko1962g1321kcal60.6g86.9g79.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna981g660kcal30.3g43.5g39.6g13.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233