Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original3.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 50g75kcal1.2g4.9g5.5g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Kananmuna, keitetty 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g293kcal13.4g19.2g17.4g6g
Valittu annoskoko218g147kcal6.7g9.6g8.7g3g
Annoskoko puolitettuna109g73kcal3.4g4.8g4.4g1.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233