Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original3.8g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 50g75kcal1.2g5g5.5g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g294kcal13.6g19.6g17.6g6g
Valittu annoskoko219g147kcal6.8g9.8g8.8g3g
Annoskoko puolitettuna109g74kcal3.4g4.9g4.4g1.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.5g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233