Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original37g26kcal1.5g3g1.1g1.1g
Kermaviilikastike 498g750kcal12.2g49.4g55.3g0g
Tilli, tuore 125g37kcal4.6g1.1g1g2.6g
Kaali, valkokaali1246g263kcal14.9g42.4g2.5g26.2g
Kananmuna, keitetty 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g2935kcal135g193.4g176g59.8g
Valittu annoskoko2180g1467kcal67.5g96.7g88g29.9g
Annoskoko puolitettuna1090g734kcal33.8g48.4g44g15g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233