Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original45g31kcal1.8g3.6g1.3g1.3g
Kermaviilikastike 598g900kcal14.6g59.3g66.3g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Kaali, valkokaali1495g315kcal17.9g50.8g3g31.4g
Kananmuna, keitetty 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g3522kcal161.8g232g211g71.6g
Valittu annoskoko2616g1761kcal80.9g116g105.5g35.8g
Annoskoko puolitettuna1308g881kcal40.5g58g52.8g17.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233