Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original4.7g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 62g94kcal1.5g6.2g6.9g0g
Tilli, tuore 16g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g367kcal17g24.2g21.8g7.4g
Valittu annoskoko273g184kcal8.5g12.1g10.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna136g92kcal4.3g6.1g5.5g1.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233