Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Kermaviilikastike 797g1200kcal19.5g79g88.4g0g
Tilli, tuore 199g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Kaali, valkokaali1993g421kcal23.9g67.8g4g41.9g
Kananmuna, keitetty 439g626kcal54.8g1.3g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g4696kcal216g309.4g281.4g95.8g
Valittu annoskoko3488g2348kcal108g154.7g140.7g47.9g
Annoskoko puolitettuna1744g1174kcal54g77.4g70.4g24g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233